Szakmai Nap a NymE Lewinszky Anna Gyakorló Óvodában

2014. október 14-én a NymE Regionális Pedagógiai Szolgáltató és Kutatóközpont szervezésében bázisóvodai szakmai nap megrendezésére került sor a NymE Lewinszky Anna Gyakorló Óvodában.

Szakmai napA rendezvényre meghívást kaptak a Benedek Elek Pedagógiai Kar bázisóvodai címet elnyert pályázó óvodái is. A rendezvényen nagyszámú érdeklődő jelent meg a Dunántúl különböző régióiból. A szakmai nap témája: „A területi gyakorlat helye, szerepe a gyakorlati képzésben” volt.

A szakmai napot Kozák Tamásné, a NymE Lewinszky Anna Gyakorló Óvoda vezetője, a rendezvény házigazdája nyitotta meg, majd Dr. Katona György dékán köszöntötte a Kar bázisóvodáit. Hangsúlyozta mennyire fontos a képzés szempontjából, hogy szakmailag elhivatott és magasan képzett szakemberek fogadják hallgatóinkat a területi gyakorlatokon. Megköszönte a színvonalas pályázatokat, és további együttműködésre kérte fel az óvodákat. Ezután Dr. Hartl Éva egyetemi docens, az óvodapedagógia szak felelőse a Kar képzési struktúráját ismertette, majd Kissné Dr. Zsámboki Réka adjunktus a mentorálásról beszélt előadásában. A nap zárásaként Kozák Tamásné óvodavezető a hatékony együttműködés lehetőségeit vázolta, és egyben vállalta a bázisóvodák közti koordinátori szerepet.

Elérhetőség

Soproni Egyetem Lewinszky Anna Gyakorló Óvoda

Címe: 9400 Sopron, Zsilip utca 1.
Telefonszám: +36-99-518 710
Mobil: +36-30-6 185 016

Honlap: la.uni-sopron.hu
e-mail: gyakovoda@uni-sopron.hu