Óvodai úszás

Óvodai úszásoktatás egy kicsit másképp!

HAGYOMÁNYAINKHOZ HÍVEN MINDEN ÉVBEN MEGSZERVEZZÜK AZ ÓVODÁSAINK ÚSZÁSOKTATÁSÁT. EBBEN AZ ÉVBEN IS KÖZEL ÖTVEN GYERMEK JELENTKEZETT A FOGLALKOZÁSRA. ÖRÖMMEL TÖLT EL BENNÜNKET, HOGY ETTŐL AZ ÉVTŐL MÁR ÓVODAI ÚSZÁSOKTATÁSRA KÉPZETT, SAJÁT ÓVÓ NÉNIINK, DÍVÓS SZILVI ÉS STERBENZ SZILVIA OKTATJÁK A GYERMEKEINKET.
A FOGLALKOZÁSOK ALATT MÁR ALIG AKAD OLYAN KICSI, AKI FÉL A VÍZTŐL ÉS PITYEREG. MIVEL ISMERIK AZ OKTATÓKAT A GYEREKEK, ÍGY A BIZALOM IS MÁR AZ ELSŐ ALKALOM UTÁN KI TUDOTT ALAKULNI. ÖRÖMMEL LÁTTAM, HOGY A GYEREKEK MOSOLYOGVA, NEVETGÉLVE TANULJÁK MEG AZ ÚSZÁS ALAPJAIT.
RENGETEG JÁTÉKOS FELADATTAL, FOGÓCSKÁVAL, ÚSZÓS FELADATOKKAL TÖLTIK KI AZ ÓVÓ NÉNIK A NAPI EGY ÓRÁT. MUNKÁJUKBAN 2-3 HALLGATÓ SEGÍT, KIK A PEDAGÓGIA KARON ÓVODAI ÚSZÁSOKTATÁS SZAKIRÁNYON TANULNAK.
AZ ÉVEK ALATT KIALAKULT JÓ KAPCSOLAT EREDMÉNYEKÉNT AZ AQUARÁZS REKREÁCIÓS SPORTEGYESÜLET VEZETŐJE DR. SIMON ISTVÁN ÁGOSTON BIZTOSÍTJA A GYERMEKEINK SZÁMÁRA A TANFOLYAM ALATT A JÁTÉKESZKÖZÖKET, DESZKÁKAT, ÚSZÁST SEGÍTŐ ESZKÖZÖKET, VALAMINT HA A SZÜLŐK SZERETNÉK, A GYERMEKEIK AZ EGYESÜLETBEN FOLYTATHATJÁK TOVÁBB AZ ÚSZÁS ALAPJAINAK AZ ELMÉLYÍTÉSÉT.

 

 

További képek a galériában!

http://la.nyme.plugin.hu/ovodai-uszas

 

óvodai úszásóvodai úszásóvodai úszásóvodai úszás

Elérhetőség

Soproni Egyetem Lewinszky Anna Gyakorló Óvoda

Címe: 9400 Sopron, Zsilip utca 1.
Telefonszám: +36-99-518 710
Mobil: +36-30-6 185 016

Honlap: la.uni-sopron.hu
e-mail: gyakovoda@uni-sopron.hu